Psihedeličen med, 250 g

Psihedeličen med, 250 g

134,95 

Med

Ni na zalogi

Obvesti me, ko bo izdelek na zalogi

 

  • sprošča
  • stimulira
  • opojne narave v večjih količinah
  • ekstremno redek v naravi

 

100% naravni organski med po katerem se dobro počutiš!

Psihedeličen med je izredno redka superhrana, ki jo proizvajajo čebele na nadmorski višini 3500+ metrov na območju Himalaje in Črnega morja. Pridelajo ga iz nektarja cvetov rododendronov. Ta okusen izdelek lahko koristi ljudem, ki si želijo sprostiti in ob enem lajšati simptome različnih zdravstvenih težav. Med je izdelek naravnega čebelarjenja in ker ga je težko pridelati, ga ni preprosto najti za prodajo. Iskalci medu morajo premagati številne ovire, da pridejo do izdelka, saj je na voljo le na pobočjih in klifih gorovij nadmorske višine nad 3500 m.

 

Zakaj psihedeličen ali nori med?

Nori, imenovan tudi rdeči med, dobi svoje ime zaradi opojnih lastnosti. Razlog, zakaj se rododendronov med imenuje nori ali halucinogen je ta, da vsebuje grajanotoxine. Ti so odgovorni za unikatno medicinske in psihoaktivne učinke medu.

 

Poreklo in zgodovina:

Nori med se je uporabljal kot medicina tisočletja v regiji Himalaje in Črnega morja. Zgodovina medu sega v leto 2100 pr. n. št., ko so ga ljudje uporabljali za zdravljenje prehladov in celjenje ran, diabetesa, razjed ter gastritisa. Danes mnogi še vedno izkoriščajo pozitivne učinke medu. Lokalci vzamejo eno čajni žličko medu zjutraj za zdravje in eno zvečer za dober spanec.

 

Uporaba:

Lokalci zjutraj zaužijejo eno čajno žličko medu, da ostanejo zdravi in začnejo dan polni energije.

Za dober nočni spanec nekateri ljudje zvečer zaužijejo čajno žličko medu.

Če želite halucinogeni med uporabljati rekreativno, priporočamo eno ali dve jušni žlici. Začnite previdno in ne prekoračite priporočene doze.

Prevod deklaracije:

Hranite na temnem mestu pri sobni temperaturi izven dosega otrok.

Izdelek ni primeren za nosečnice in mladoletne osebe. Če jemljete zdravila na recept ali trpite za zdravstvenimi težavami se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte med vožnjo in med aktivnostmi, ki zahtevajo pozornost.

Država porekla: Nizozemska

Pakirano: 250 g

Share on facebook
Share on twitter
Share on email