KANA (Sceletium tortuosum), 20x ekstrakt, 1 g

KANA (Sceletium tortuosum), 20x ekstrakt, 1 g

28,95 

Prehransko dopolnilo

Na zalogi

Poreklo in zgodovina:

Kana uspeva v južni Afriki. Hotentoti in Kojkoji jo uporabljajo že več kot tisočletje pri lovu in boju. Služi kot vir dodatne energije in hitrejšega taktičnega odziva, po nasilnih konfliktih pa se uporablja za sproščanje. Na zahodu, zaradi stresnega načina življenja, spet narašča povpraševanje po Kani.

Serotonin:

Serotonin je živčni prenašalec, katerega imenujemo tudi »hormon za srečo«, saj igra glavno kemično vlogo pri občutenju sreče.

Če ga imamo dovolj, nas preveva zadovoljstvo in dobro razpoloženje. Zaradi serotonina smo bolj sproščeni in se bolje počutimo, prav tako tudi bolje spimo. Če je v možganih premalo serotonina, se naše razpoloženje hitro poslabša, če je pomanjkanje preveliko, lahko postanemo agresivni.

Kana je tako imenovan SSRI (selective serotonin reuptake inhibitor) oziroma selektivni zaviralec ponovnega privzema serotonina, kar pomeni da omogoča boljši izkoristek serotonina in deluje kot naravni antidepresiv.

Uporaba:

10 – 20 mg uporabite kot njuhanec (začnite s čisto majhnim odmerkom).

Prevod deklaracije:

Shranjujte izven dosega otrok. Izdelek ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ne uporabljajte če ste noseči ali dojite.

Ne mešajte z SSRI-ji, MAO – inhibitorji, alkoholom in zdravili na recept. Ni za prodajo mladoletnim osebam.

Država porekla: Nizozemska

Pakirano: 1 g

Share on facebook
Share on twitter
Share on email