[vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”Opozorilo”][vc_column_text]Za nakup izdelkov morate biti zakonsko polnoletni. Izdelki v ponudbi saman.si niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju, preprečitvi ali ozdravitvi katerekoli bolezni. Če ste noseči ali dojite, ali če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelkov posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Izdelki v ponudbi saman.si niso namenjeni aplikaciji zdravil ali prepovedanih substanc, z uporabo teh preneha veljati vsaka garancija na izdelek in komponente izdelka. Saman.si ni odgovoren za kakršno koli škodo ali telesne poškodbe zaradi neprimerne, nepravilne ali neodgovorne uporabe izdelkov.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”Splošni pogoji”][vc_column_text]Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Šaman.si (v nadaljevanju prodajalec ali ponudnik ali Šaman.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Spletno mesto Šaman.si upravlja podjetje Nejc Golob s.p., matična številka: 8707928000, davčna številka: 91766842, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja. Podjetje Nejc Golob s.p. ni davčni zavezanec. Splošni pogoji poslovanja zajemajo delovanje spletne trgovine Šaman.si, pravice uporabnika in poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Splošni pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku oddanega naročila, so za kupca zavezujoči. Kupec je ob vsaki oddaji naročila opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost ter strinjanje z le-temi.

V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, naročila ne morete oddati.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”DOSTOPNOST INFORMACIJ”][vc_column_text]Šaman.si se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 • podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-naslov, telefon),
 • bistvene lastnosti izdelkov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelkov (ter način, kraj in rok dostave),
 • cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve ter rok veljavnosti tega podatka,
 • način plačila in dostave ali izpolnitve ter rok veljavnosti tega podatka,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop,
 • pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”UPORABNIKI SPLETNE TRGOVINE”][vc_column_text]V spletni trgovini Šaman.si imate možnost nakupa s kreiranjem lastnega uporabniškega računa, kjer so shranjeni tudi vsi vaši kontaktni podatki ali brez registracije. Če ne želite ustvariti uporabniškega računa lahko nakup opravite tudi s tako imenovanim hitrim nakupom, pri katerem morate vsakič na novo vpisati vaše kontaktne podatke. Ob odprtju uporabniškega računa pridobite uporabniško ime (enako e-naslovu, ki ste ga vnesli) in geslo, ki ga določite sami. Uporabniško ime in geslo kupca nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Kupec je odgovoren za točnost in ažurnost vnesenih podatkov.

Za vse dodatne informacije v zvezi z uporabniškim računom smo vam na voljo na e-naslovu: info@saman.si.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”PREVODI DEKLARACIJ”][vc_column_text]Stranke spletne trgovine Šaman.si, ki se strinjajo s pogoji poslovanja, so seznanjeni s slovenskimi prevodi deklaracij na spletni strani.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”PONUDBA IZDELKOV”][vc_column_text]Zaradi poslovanja preko spleta se ponudba spletne trgovine Šaman.si dnevno ažurira in spreminja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”CENE”][vc_column_text]V spletni trgovini Šaman.si sta v večini primerov navedeni 2 ceni in sicer redna oziroma maloprodajna cena in akcijska cena. Do redne cene so upravičeni vsi kupci. Izdelki, ki so akcijsko znižani, so posebej označeni, vidno pa je tudi do kdaj določena akcija traja. Če čas do izteka akcije ni označen, akcija traja do razprodaje zalog. Odstotek znižanja je označen pri vsakem izdelku. Izdelki, ki so označeni kot razprodaja oziroma zadnji kosi, so v ponudbi do razprodaje zalog.

 • cene so izražene v evrih
 • cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti,
 • cene veljajo z navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub temu, da se vseskozi trudimo zagotoviti točne podatke se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V takem primeru, ali v primeru, da se je cena izdelka med obdelavo naročila spremenila, bomo kupca o tem nemudoma obvestili in mu dali možnost za odstop od nakupa ali ponudili ustrezno rešitev za obojestransko zadovoljstvo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”NAČINI PLAČILA”][vc_column_text]Ponujamo način plačila z gotovino po povzetju ali z nakazilom preko transakcijskega računa. Račun za nakup artiklov boste prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Pri plačilu preko transakcijskega računa je rok za plačilo 5 delovnih dni po oddanem naročilu. Če se poslano naročilo vrne, si pridružujemo pravico, da vam ob ponovnem pošiljanju ponovno zaračunamo stroške pošiljanja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”KUPOPRODAJNA POGODBA”][vc_column_text]Kupoprodajna pogodba med Šaman.si in kupcem je sklenjena tisti trenutek, ko kupec prejme e-pošto o statusu naročila (Potrditev prejema naročila). Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji fiksni, tako za Šaman.si kot tudi za kupca. Kupoprodajna pogodba (prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je shranjeno na našem strežniku.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499193355057{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”DOSTAVA”][vc_column_text]Spletna trgovina Šaman.si želi kupcem zagotoviti kar se da udobno in učinkovito dostavo, zato za nas pošiljke dostavljata Pošta Slovenije. Naročila obdelujemo in odpošiljamo od ponedeljka do petka, izjeme so le prazniki in dela prosti dnevi. Ko bo vaše naročilo odposlano, boste o tem obveščeni na vaš e-naslov. Večina pošiljk je dostavljenih v roku 3 delovnih dni po prejemu obvestila o odpremi. Pošiljke dostavljamo le na naslove v Sloveniji.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE”][vc_column_text]

 • Večina pošiljk je dostavljenih v roku 3 delovnih dni po prejemu obvestila o odpremi, vendar si Pošta Slovenije pridržuje pravico do dostave pošiljk v roku do 10 delovnih dni, v primeru izredne gneče.
 • Pošta Slovenije pošiljke dostavlja od ponedeljka do sobote. Izjeme so prazniki in dela prosti dnevi.
 • Poštni uslužbenec vam bo pošiljko dostavil na naslov, ki ga boste navedli ob naročilu. V primeru, da v času dostave ne boste dosegljivi, vam bo pustil obvestilo, s katerim boste lahko pošiljko osebno prevzeli v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

V kolikor imate številko paketa, poslanega s Pošto Slovenije, mu lahko sledite TUKAJ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”Poštno ležeča dostava”][vc_column_text]Če ne želite, da vam naročilo dostavijo na dom, ter da vas tudi ne obveščajo o prispeli pošiljki, potem izberite POŠTNO LEŽEČO dostavo. Pomembno: Nekatere manjše poslovalnice Pošte Slovenije ne poslujejo s poštno ležečimi pošiljkami. V teh primerih je potrebno takšno pošiljko prevzeti na centralni pošti. Zato je pomembno, da ob prevzemu takšne pošiljke na svoji enoti Pošte poudarite, da gre za POŠTNO LEŽEČO pošiljko (paket ali pismo), saj bodo poštni uslužbenci tako natančno vedeli, kje naj iščejo vašo pošiljko, oziroma vas bodo napotili na drugo ustrezno enoto Pošte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499193387847{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”VRAČILO BLAGA”][vc_column_text]V roku 14 dni od prejema pošiljke lahko odstopite od pogodbe in zahtevate vračilo kupnine, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (ne velja za pravne osebe). Izdelke je potrebno prodajalcu vrniti najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Vrniti je mogoče le ne odprte in ne poškodovane izdelke in samo po predhodnem sporočilu prodajalcu. Poštnino vračila nosi kupec.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”NAVODILA ZA VRAČILO BLAGA”][vc_column_text]

Da bo vračilo blaga opravljeno čim hitreje in brez zapletov, smo pripravili seznam navodil za vračilo, ki se jih je potrebno natančno držati. Spletna trgovina Šaman.si ne prevzema odgovornosti za zamude in stroške, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil.

 • O vračilu blaga nas predhodno obvestite na e-naslov: info@saman.si,
 • pošiljki obvezno priložite ustrezno izpolnjen obrazec za vračilo in kopijo računa,
 • pošiljka mora biti poslana s Pošto Slovenije oziroma po predhodnem dogovoru z dostavno službo,
 • blago pred pošiljanjem ustrezno zavarujte in pošljite v ustrezni in varni embalaži (lahko uporabite tisto, v kateri ste izdelke prejeli ali drugo varno embalažo), saj za poškodbe, ki nastanejo med vračilom, ne odgovarjamo,
 • priporočamo, da pošiljko pošljete priporočeno (R) in s tem omogočite sledenje pošiljki, saj za izgubo pošiljk s strani Pošte Slovenije, ne odgovarjamo,
 • stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače,
 • pošiljk z odkupnino ne sprejemamo in bodo zavrnjene.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”VRAČILO KUPNINE”][vc_column_text]

V kolikor bodo izpolnjeni vsi pogoji, ki so navedeni, bo vračilo kupnine izvedeno takoj po prejemu pošiljke oziroma najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Spletna trgovina Šaman.si si pridržuje pravico, da zadrži vračilo prejetih plačil do prejema vrnjenega blaga. Zaradi zagotavljanja varnosti in pravočasnosti vračila ter vodenja evidence o plačilih, se vračila kupnin izvaja izključno z nakazilom na potrošnikov transakcijski račun (TRR). Vračila kupnin na kreditne kartice ali PayPal račun niso možna.

Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali zaradi neupoštevanja navodil za vračilo blaga. Prav tako ne more zahtevati povračila za uporabo dodatnih poštnih storitev, ki niso bila zahtevana s strani spletne trgovine Šaman.si. Stroške vračila blaga se povrne le v primerih, ko je bilo to predhodno dogovorjeno.

V izrednih primerih, ko izdelki niso vrnjeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino ali delno vračilo kupnine. Znesek odškodnine se določi z zapisnikom ob vračilu blaga. Potrošnik je o tem obveščen preko e-pošte, postopek pa se izvede šele po prejemu njegove potrditve. Potrošnik lahko omenjeno odkupnino koristi le ob naročilu drugega izdelka enake ali višje vrednosti.

Potrošniku se vrne samo kupnina (znesek, ki ga je plačal za izdelek), strošek poštnine se ne vrača.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499193404177{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”VAROVANJE ZASEBNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV”][vc_column_text]

Šaman.si upošteva pogoje varovanja osebnih podatkov v okviru regulacije GDPR (General Data Protection Regulation), katera velja od 25.5.2018 na območju Evropske unije in Evropskega gospodarskega prostora.  

Podjetje Nejc Golob s.p. se kot upravljavec spletne trgovine Šaman.si zavezuje, da bodo vsi osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta Šaman.si, v celoti ostali shranjeni, obdelovani in varovani. Upravljavec spletnega mesta bo z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Vsi osebni podatki, ki bodo preko spletne trgovine Šaman.si pridobljeni za namen izvedbe spletnega nakupa, se bodo uporabljali izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Podjetjem, ki so zadolžena za dostavo, bomo zaupali le podatke, ki so nujno potrebni za dostavo pošiljke. Trgovec bo preko elektronske pošte kontaktiral potrošnika le v primeru, če bo to potrebno za izvedbo naročila, preko kontaktne telefonske številke pa le, če bo prišlo do težav, ki zahtevajo hitro rešitev.

Vsi podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in ostalimi vrstami zlorabe. Brez uporabnikove posebne privolitve, osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Vgrajeni varnostni mehanizmi spletnega mesta zmanjšujejo možnost zlorabe. Podjetje se bo po svojih najboljših močeh trudilo preprečiti vsakršno zlorabo, ne odgovarja pa za škodo, ki bi uporabniku nastala iz naslova zlorab, razen v primeru, če bi jo podjetje povzročilo namenoma ali zaradi velike malomarnosti.

Kadar uporabnik brska po spletnih mestih, se samodejno prepozna identifikacijski niz brskalnika, tako imenovani ”user agent string”, iz katerega je možno, v času obiska spletnega mesta, razbrati operacijski sistem naprave s katero uporabnik brska, njegovo verzijo in znamko ter tip mobilne naprave.

Za dostop do določenih storitev spletnih mest je potrebno ustvarjanje uporabniškega računa, za kar je potreben vpis vseh zahtevanih podatkov (ime in priimek, naslov, poštna številka, kraj, e-naslov in geslo). Uporabnik je dolžan skrbeti, da bodo ti podatki pravilni in ažurni. Uporabnik mora identifikacijske podatke (uporabniško ime in geslo) skrbno varovati pred nepooblaščenim dostopom s strani tretjih oseb ter jih ne sme razkriti ali posredovati tretjim osebam. Uporabnik sam nosi odgovornost za vsako škodo, ki je posredno ali neposredno povzročena zaradi razkritja njegovih identifikacijskih podatkov tretjim osebam.

Vse zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih podatkov in so dolžne ta določila upoštevati. Dolžnost varovanja osebnih podatkov velja tudi po prenehanju delovnega razmerja.

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo ažurno obveščali na naših straneh.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”KATERE PODATKE SHRANJUJEMO?”][vc_column_text]Za potrebe opravljanja storitev zbiramo, shranjujemo in obdelujemo naslednje podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov,
 • poštno številko in pošto,
 • e-naslov (uporabniško ime),
 • geslo v šifrirani obliki,
 • telefonsko številko,
 • druge podatke, ki jih uporabnik vnese v uporabniški profil.

Za točnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje FINCON, Zmago Golob s.p. ne odgovarja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499193423882{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”SPLETNI PIŠKOTKI”][vc_column_text]Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. S pomočjo piškotkov si spletna stran zapomni podatke o vašem obisku in s tem omogoči enostavnejšo spletno storitev. Piškotki služijo zagotavljanju sledljivosti in ko se naslednjič vrnete na spletno stran preko istega brskalnika, lahko le ta preveri, ali je piškotek že prisoten in uporabi podatke iz tega piškotka ter jih pošlje nazaj spletni strani.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”UPORABA SPLETNIH PIŠKOTKOV”][vc_column_text]Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Sejni piškotki se shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti oziroma ob zaprtju spletnega brskalnika.

Poleg sejnih piškotkov se shranjujejo tudi piškotki za identifikacijo uporabnika ob naslednjem obisku, Google Analytics piškotki, ter piškotki družabnih omrežij. Ti piškotki so trajno shranjeni na vašem računalniku.

S pomočjo piškotkov lahko v nekaterih primerih prilagodimo prikazano vsebino, kar omogoča prijetnejše in učinkovitejše brskanje. Piškotki pripomorejo tudi k temu, da si zapomnimo vaše nastavitve in beležimo obisk naše spletne trgovine.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”UPRAVLJANJE IN BRISANJE SPLETNIH PIŠKOTKOV”][vc_column_text]V primeru, da želite spremeniti način, kako spletni brskalnik uporablja piškotke, lahko to storite s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da zavrnete ali sprejmete vse piškotke, sprejmete samo določene piškotke ali pa vas vsakič znova vpraša ali dovolite piškotke za določeno stran ali ne.

Brisanje piškotkov se razlikuje glede na spletni brskalnik, ki ga uporabljate. Za navodila, kako to storiti, vam predlagamo, da se poslužite pomoči v brskalniku, kjer boste našli navodila za upravljanje piškotkov vašega spletnega brskalnika.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499108213836{margin-top: 30px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h4″ text=”SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO”][vc_column_text]Piškotki Šaman.si:

Ime: asid
Namen: za vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov

Ime: cid
Namen: identifikacija registriranega/prijavljenega uporabnika

Ime: cid_dis
Namen: identifikacija nastavitve, ko uporabnik ne želi biti ves čas prijavljen

Ime: https_enabled
Namen: identifikacija nastavitve zaščitenega dostopa uporabnika[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1499193441522{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][mpc_vc_deco_header type=”h2″ text=”ODVEZA ODGOVORNOSTI”][vc_column_text]Na spletni strani Šaman.si so navedeni glavni podatki o izdelkih in za boljšo predstavljivost tudi njihove fotografije. Čeprav se Šaman.si trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov. Enako velja za video predstavitve, objavljene na spletni strani Šaman.si, ki so namenjene boljšemu prikazu uporabe izdelka, pri katerem so lahko uporabljeni dodatki ali rekviziti, ki ne pripadajo k obravnavanemu izdelku določene ponudbe.

Šaman.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh estaza.si. Kljub temu se lahko lastnosti izdelkov, dobavni roki ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo kstaza.si kupca obvestil o spremembah in mu ponudil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Ta spletna stran uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.