ROZA LOTOS (Nelumbo nucifera), 25 g

ROZA LOTOS (Nelumbo nucifera), 25 g

18,95 

Zelišče

Na zalogi

  • sprošča
  • razjasni um
  • omogoča, da lažje zaspimo

Poreklo in zgodovina:

Roza ali sveti lotos je simbol, ki ima korenine v budizmu in hinduizmu, kjer predstavlja simbol duhovne čistosti, preobrazbe in razsvetljenja. Za lotose je značilno, da lahko rastejo v blatu in močvirju, vendar je cvet vedno čist in neoporečen.

Učinek:

Roza lotos je znan po svoji sposobnosti prinašanja razsvetljenja, in to z dobrim razlogom. Ima subtilen učinek, pomirjujoč in rahlo evforičen. Daje vam nekakšen občutek “ne skrbi, bodi srečen”. Zaradi teh blagih učinkov se roza lotos pogosto uporablja v kombinaciji z drugimi psihedeličnimi ali pametnimi drogami. Nekaj lotosovih listov v joint ali vaporizer vam bo kmalu priskrbelo prijeten in sproščen občutek. To je posledica rahlo halucinogenega učinka rastline in aktivnih snovi, ki jih vsebuje (lotusin, nuciferin, neferin in dimetil koklaurin).

Spanec:

Zaradi pomirjujočih in evforičnih učinkov svetega lotosa vse več ljudi uporablja cvet za spodbujanje spanja. Cvetovi, korenine, semena in celo mladi listi so užitni. Ljudje, ki uživajo lotos dejansko doživijo boljši spanec. Nekateri ljudje tudi opazijo, da postanejo njihove sanje bolj vizualne.

Razlika med modrim in roza lotosom:

Učinki roza sorte niso nujno močnejši ali šibkejši kot pri modri sorti, ampak so subtilno drugačni. Na primer, modri lotos daje več evforičnega mravljinčenja, medtem ko roza nudi več sprostitve.

Uporaba:

Za pripravo čaja namakajte 5 g cvetov po osebi v vroči vodi. Idealna temperatura za uporabo v vaporizatorju je med 100 in 125 °C. Lotos se lahko zvije v cigareto ali v joint.

Če želite rožnati lotus kombinirati s konopljo ali drugimi pametnimi drogami, priporočamo razmerje 50/50. Torej, 50% rožnatega lotosa in 50% konoplje. Če ga uporabljate v tej obliki, je najbolje uporabiti vaporizer.

Prevod deklaracije:

Ne uporabljajte v kombinaciji z zdravili. Ni primerno za otroke. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Pakirano: 25 g

Share on facebook
Share on twitter
Share on email